WERKWIJZE REATIS

Waarom Reatis?

 

Reatis werkt op basis van een strakke één op één begeleiding direct toe naar persoonlijke introducties bij potentiële werkgevers. In tegenstelling tot de meeste reïntegratiebedrijven richt Reatis zich dus niet op de reguliere sollicitatiemarkt.

 

De praktijk leert namelijk dat veel werkzoekenden negatieve ervaringen hebben met het steeds afgewezen worden op schriftelijke sollicitaties. Daarom richt Reatis zich op het netwerken.

 

 

Wat doen wij? 

 

Er wordt een persoonlijk plan opgesteld en aan de hand daarvan gaan we met u aan de slag om uw wensen, kwaliteiten, vaardigheden en netwerken in kaart te brengen. In dit persoonlijke plan wordt aangegeven welke trainingen nodig zijn, zoals een sollicitatietraining, een netwerktraining of een training gesprekstechnieken.

 

Heeft u geen behoefte aan een sollicitatietraining? Dan doen we dat ook niet. U heeft de leiding in uw eigen reïntegratietraject. De coaches van Reatis bewaken de voortgang en zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf kunt halen.

 

U krijgt een persoonlijke begeleider die er altijd voor u is. Daarnaast beschikt Reatis over een uitgebreid netwerk van bedrijven op de lokale en regionale arbeidsmarkt. En dat bepaalt ons succes.

  

Vraag een informatiegesprek aan

 

Wilt u weten wat Reatis voor u kan doen? Neem dan contact op met Reatis voor een uitgebreid informatiegesprek. Klik hier om naar de contactgegevens te gaan voor Reatis bij u in de buurt.

WAAROM REATIS?
MAAK EEN AFSPRAAK
Reatis Reintegratie | Copyright 2010