MENING CLIENTEN

Marianne: ‘Ik sta er niet alleen voor’

Ik vind Reatis een geweldige instantie. Mijn consulente heeft er voor gezorgd dat ik er weer bij hoor in de maatschappij. Wij hebben en houden goede contacten. Reatis is altijd op zoek naar een baan voor mij dat doet mijn héél goed. Ik sta er niet alleen voor en dat is zo belangrijk. Reatis is voor mij in één woord GEWELDIG. Dank je en ga zo door!!

Joep: ‘Eén op één begeleiding werkt uitstekend’

In juli 2009 kwam ik zonder werk te zitten vanwege de wereldwijde crisis. Via gemeente Nuenen ben ik bij Reatis terecht gekomen. Zij hebben mij begeleid bij het zoeken naar de juiste baan voor mij. Dit hield in dat ik wekelijks met mijn consulente aan tafel ging om te kijken op welke manier we dit het beste aan konden pakken. Samen met mijn consulente, heb ik gezocht naar vacatures die bij mij en mijn werkverleden passen. We hebben gesprekken geoefend en verschillende tactieken gehanteerd om bij bedrijven aan tafel te komen. Uiteindelijk heeft dat zijn vruchten afgeworpen en werk ik nu voor een fantastisch bedrijf in een functie waar ik erg op mijn plek ben. Ik ben Reatis erg dankbaar voor de begeleiding en de energie die ze in mij hebben gestoken. Ik kan niet anders zeggen dan dat zij hun vak meer dan goed verstaan! Bedankt Reatis!

Ronald: ‘Nieuwe manier van solliciteren’

Als een van de eerste slachtoffers van de economische crisis kwam ik november 2007 zonder werk te zitten. Na 28 jaar onafgebroken gewerkt te hebben sta je dan voor een geheel nieuwe uitdaging om zo snel mogelijk weer aan het werk te komen. Dit start normaal gesproken met het schrijven van een CV en het sturen van sollicitatie brieven. 148 sollicitatie brieven en 26 sollicitatie gesprekken verder was ik heel wat illusies armer en was voor mij de maat vol, er moest iets gebeuren om niet zo ongemotiveerd te raken en dan helemaal niet meer aan een leuke uitdagende baan komen.
 
Tijdens een banendag bij het UWV ben ik in contact gekomen met Reatis en heb een afspraak gemaakt en mij door hun laten voorlichten. In overleg met het UWV en Reatis ben ik vervolgens het IRO traject in gegaan. Begeleid door 2 zeer motiverende consulenten van Reatis werd er niet meer gefocust op de schrijven van sollicitatiebrieven maar het analyseren van je CV en sollicitatiebrief, benaderen van je netwerk (Linkedin) en sociale contacten. Tevens werd er een sollicitatie training opgezet met diverse praktijk cases.
 
Wat mij met name aansprak, is de persoonlijke aandacht van deze consulenten en het feit dat ze jou toch met hun ruime praktijk ervaring op een dusdanige manier weten te motiveren en de kennis en kunde bij brengen om toch gemotiveerd met frisse moed het zoveelste sollicitatie gesprek in te gaan. Dit alles heeft er toe geleid dat ik uiteindelijk er een leuke en uitdagende baan aan over heb gehouden waar ik elke dag met plezier naar toe ga. Bij deze wil ik Reatis en met name mijn consulenten danken voor hun bijdrage hierin.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat Reatis voor u kan betekenen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Klik hier voor de vestiging bij u in de buurt.

WAAROM REATIS?
MAAK EEN AFSPRAAK
Reatis Reintegratie | Copyright 2010